Hulp, bijstand en leveren van materiaal bij uw project - Verkoop van schakelmateriaal - Verkoop van Huishoudelektro - Tekenen van uw elektrisch dossier - Interventie en depannage
Je kinderen worden groter, je huis groeit mee

Je kinderen worden groter, je huis groeit mee

Je kinderen, ze worden snel groot. Je woning groeit met hen mee. Wat vandaag een kinderkamer is, wordt morgen misschien een bureau. Het is dus niet eenvoudig om vandaag te weten welke aansluitingen je morgen nodig hebt. Met het Niko MediaNetwerk heb je in elke kamer de gewenste mediafunctie voorhanden. Bellen, televisiekijken, surfen: jij kiest zelf wat je op welk aansluitpunt wil doen. PC, internet, telefoon en televisie: je sluit om het even welk toestel aan waar het op dat moment nodig is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *